virker sjekkelinjer?

virker sjekkelinjer?

Funker sjekkelinjer?

Spørsmål fra lesere 1: Har dere en bra sjekke-linje om man ser en vakker jente på gaten eller i butikken?

Sjekkelinjer generelt blir fort cheesy(kleint), prøv heller å få en naturlig innfallsvinkel Gjerne en situasjonsbasert type åpner. Men vi skjønner jo ut fra spørsmålet ditt at du vil ha et annet svar enn dette, så vi skal gi deg litt mer kjøtt på beinet.

På dagtid er direkte åpnere som “Hei, du var så søt at jeg måtte bare komme bort og si hei *hilsepå*” eller lignende måter å gjøre det på veldig bra. Sjekking er et numbers game og en slik åpner viser at du har baller og tør å være ærlig(selvtillit), som i mange tilfeller fungerer veldig bra.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Jenter som ikke er interessert vil bli kjempeglade for komplimentet men si de har kjæreste eller finne på en annen søt unnskyldning for å ikke utveksle nr med deg. Så slike åpnere er med på å gjøre verden til et bedre sted. Ellers kan du spørre jenter om tips til hva du skal kjøpe i julegave til din søster eller venninne, til hva du skal spise til middag, hvor det er bra å ta med din neste date eller lignende. Her er cluet og få til en overgang. Det vi mener er å ta det videre til en naturlig samtale/bli kjent. Det kan du gjøre ved å kommentere ting ved henne, si hun ser ut som en sånn og sånn jente. Eventuelt kan du gå over til en direkte åpner etter den indirekte åpneren. Så etter du har fått ditt tips kan du si du egentlig kom bort til henne fordi du var nysgjerrig på henne eller lignende. Lykke til!

Spørsmål fra lesere 2: Jeg har hittil i livet ikke tenkt så mye på hvordan jeg kler på meg eller ser ut. For det meste har jeg hatt korte og bustete hårssveiser fordi det har vært enklest og sett ok ut, etter min mening hvertfall. Nå innser jeg imidlertidlig at det er på tide på at jeg tenker over hva jeg har på meg, og hvordan jeg ser ut, og at det dessverre ikke er bare personligheten og den naturlig skjønnheten som teller (ja, jeg mener jeg er naturlig pen). Jeg liker klær med sterke farger, men har vel ikke helt peil på hva slags stil jeg skal gå for — til nå har jeg enten tatt på meg klær for å ikke fryse om vinteren, eller ikke ha det varmt om sommeren. De har vært noen farge sterker på t-skjorter, men skal jeg være ærlig så har jeg ikke brydd meg så mye. Og det har stort sett gått i sportsklær og sko. Hva burde jeg gjøre angående klesstil, hårstil og sko? Som sagt liker jeg sterke farger.

Svar:

Klesstil er kjempeviktig for det subkommuniserer veldig mye, som sosial status, interesser, smak, sosial intelligens, hvordan type du er osv. Klesstilen er på en måte din avatar. Så bra at du har innsett dette. Nå aner ikke vi hvordan kroppsfasong du har eller hva slags person du er. Sterke farger kan funke det, spesielt om sommeren. Ikke vær fokusert på merkeklær, vær fokusert på hvordan klærne sitter. Du sitter med muligheten til å kle deg sexy. Sexy blir du når du får frem mest mulig maskuline trekk, som formene dine – skuldre, brystkasse, hofter, rumpe osv.

Finn ut hva du vil kommunisere og få gjerne med en venninne som har litt peiling, eventuelt finn en fyr eller dame i en kul klesbutikk som selv kler seg dritbra. Kle deg gjerne som en seksuell stereotype. Sexy stereotyper er rockere, rappere, snowboardere, preppy etc. Generelt er tettsittende mer sexy enn baggy, utringning er mer sexy enn turtleneck, smale sko som følger fotfasongen er bedre enn store klumpete sko. Kler du deg og steller deg riktig kan du lett gå fra å være en femmer på tierskalaen til å bli en åtter.
 

Av Espen Korsvik