Jenter ønsker å sjekke deg opp

Jenter ønsker å sjekke deg opp

Få jenta til å sjekke DEG opp

Tenk deg en typisk sjekkesituasjon. Gutter jobber intenst med å få jenta til å like seg.  Snakker for mye, prøver å styre jenta slik at det ikke er noen konkurrenter i nærheten, prøver å få henne til å le, tydelig redd for at hun skal gå videre, blir for forutsigbar, blir tørr og kjedelig i kommunikasjonen, spør etter telefonnummeret og planlegger date med henne. All denne «jagingen» etter jenta tar vekk all mystikk, og du er slik som alle andre gutter. Dette funker særdeles dårlig.

Men visste du at jenter trigges av å være den som jager? Når hun møter en fyr som er hyggelig, men likevel ikke sååå interessert, vil hun prøve å bevise for deg hvorfor du ikke kan leve uten henne. Altså, de vil prøve å «temme/få kontroll» på deg. Blir det for lite, eller ingen motstand/utfordring for jenta er det ikke interessant.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Mange av våre kursdeltagere opplever etter kurs med oss at jenter tar initiativ. Hun spør etter demmers tlf. nummer, gir de komplementer, ønsker å møte de for date, ønsker å kysse de, ønsker å få de med på etterpåfest, prøver å få en sexuell relasjon med de. Jenter behandler en gutt som kan dette på en helt annen måte. Det er fordi gutten vet hvordan han skal forholde seg til jenta, snakke med jenta, berøre henne, flørte med henne osv..

Hvorfor trenger du ikke gjøre noe?

Dette handler rett og slett om å snu sjekkesituasjonen på hode, la de prate, lar de jobbe for å få deg, le masse, tuller og flørt. Vær veldig selvstendig og vis til jenter rundt deg at du ikke er redd for å ta noen sjanser, ikke redd for å gå fra situasjoner, flytte fokuset fra deg selv over på alt rundt deg, bruk flørtende øyekontakt, berør henne og snakker med andre rundt deg, både jenter og gutter.

Når du kombinerer dette skiller du deg ut fra alle andre som prøver hardt og bli godt likt.

Jenter ønsker å gi «makten» til en gutt de liker godt. Med det er først etter du har bestått jentas «tester».

Av Espen Korsvik

Leave a Reply