Sjekking i Bergens Tidende

Sjekking i Bergens Tidende

Lørdag 19.november ble Espen og Fredrik fra Dating Adventure invitert til nettprat hos Bergens Tidende.

Spørsmål:

Jeg har hørt at det er viktig med lette berøringer når du treffer en jente du liker. Men hva når jenten er litt sjenert? Jeg var på kinodate hvor vi så en kjedelig film. Jeg ville gjerne stryke forsiktig borti henne, men merket at hun ikke tok hintet mitt og trakk seg litt vekk. Jeg våger ikke gjøre en tydelig “kosemanøver” (eks. stryke henne på hånden) når jenten er sjenert. Jeg er drit redd for at hun skal vri seg unna i tilfellet. Da blir det superkleint. Takk for svar!  Ola

 

Svar:

Heisann Ola! Lett berøring på riktig måte er veldig smart da det skaper både tillit og spenning når du er på sjekkeren. Du sier jenta trekker seg litt unna ved berøring, som kan bety at hun er sjenert eller ikke interessert. Hun er sannsynligvis enda ikke komfortabel for den type berøring du har gjort, som kan bety at du må ta et skritt tilbake og prøve igjen senere.

Angående den “kosemanøveren”, her ser vi for oss at det fort blir en klein situasjon. Styr unna kosemanøvre, hvis man ikke engang har kysset hverandre blir kosing fort too much. Har man allerede skapt en kjemi og spenning hvor begge har lyst på hverandre, kan slik kosing være naturlig og på sin plass selv om du ikke har kysset. Vit da at det er grønt lys for kyssing.

Det du heller kan gjøre er å fokusere på å skape spenning mellom dere med øyenkontakt, lure smil og flørting. Gi dama en god klem når du møter henne, vær gjerne touchy, det er bra. Hold deg for guds skyld unna kleine manøvre som The Stayer(hånda som plutselig faller på låret hennes og blir der) eller gjespe og strekke seg-trikset(fiskekroken)der hånden på merkelig vis havner på skuldra til dama og på et enda mer mystisk vis bare blir der. Men altså, du kan gjerne ta hånden over skuldra hennes, men unngå å gjøre det til en manøver, og se an reaksjonen på dama (trives hun i armkroken eller blir hun stiv og rar). Er hun ikke komfortabel ta ett skritt tilbake og prøv igjen senere. Lykke til på neste date:)

Hilsen Fredrik og Espen

Du kan lese hele nettpraten her…

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.

 

Legg igjen en kommentar