Skap et godt selvbilde

Skap et godt selvbilde

Bra selvbilde er attraktivt for jenter

Selvbilde er viktig for ditt kvalitetsfulle liv. Den gjenspeiler seg i ditt kroppsspråk og din utstråling. Du kan ”fake it till you make it” i en opptreningsprosess, men det vil alltid vises om du er oppriktig eller ikke. Det er mulig å trene opp ditt selvbilde og oppriktigheten din.

For å jobbe med ditt egen selvbilde kan du sette deg selv i utfordrende, pressede situasjoner, og du kan visualisere det du vil oppnå.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Selvbilde

Hvordan du føler deg, er et resultat av hvordan du ser på deg selv. Du kan styre hjernen din. Du kan lage bevisste, detaljerte bilder i hodet ditt på hvordan du vil føle deg. Hvis du har en dårlig selvbilde, lager du detaljerte bilder i hodet på hvordan du føler deg. Dette gjør du av deg selv. Men det går også an å lære seg til å lage disse detaljerte bildene for å styre tankene over til noe positivt. Ved trening kan man overbevise seg selv om at man er verdifull. Visualiser at du er en suksessfull person. Visualisering krever trening, men er utrolig effektfullt. Når du visualiserer er det veldig viktig at du skaper så tydelige bilder som mulig. Sett farger til bildet. Lyd, konturer og detaljer. Skap virkelighet. Se for deg god selvfølelse!

Selvbildet beskrevet fra Wikipedia; Selvbildet kan skifte over tid eller være stabilt, avhengig av hvilke opplevelser individet får, og måten disse oppfattes på. En tilsynelatende vellykket person kan ha et selvbilde som den som bare nesten får det til – og nesten er ikke godt nok. En i andre øynes lite vellykket person kan finne at tilværelsen er strålende, fordi han/ hun mestrer de krav som er aktuelle

Av Espen Korsvik

 

2 Responses

  1. Takk for en interessant blogg

  2. EspenK says:

    Hyggelig og høre at du liker den!

Leave a Reply