Slik snakker du sexy med jenter

Slik snakker du sexy med jenter

Slik har du god kommunikasjon med jenter

Hvordan snakke med jenter; Å snakke med jenter kan for mange gutter være komplisert. Det er nettopp forskjellen på gutt og jente som ofte skaper disse utfordringene. Jeg skal i denne artikkelen forklare nærmere hvordan snakke med jenter på en måte som jenter liker.

Vi gutter er ofte veldig praktiske av oss. Vi prater om biler, motor, spill og fotball +++ Vi bruker generelt logikken vår til å plassere våre tanker i kategorier. Det er ingen hemmelighet at smarte menn med høy IQ ofte sliter i en sjekke- datingsituasjon. Jeg skal senere i artikkelen komme tilbake til hvorfor.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Jenter er mer emosjonelle. De snakker om vennskap, følelser, forelskelse og relasjoner +++ De har ofte mer innlevelse enn oss gutta når de snakker og prøver ikke å finne en logisk løsning bak alt. “Jenta vil ikke nødvendigvis at du skal løse problemet, hun vil bare at du skal forstå henne”. Da er det ganske naturlig at jenter gennerelt har høyere EQ enn gutter ( Sosial intelligens )

  Hvord

Når du snakker logisk skapes det lite eller ingen følelser hos jenta. Som sagt, logisk er praktisk og løsningsorientert. Derimot hvis du snakker ulogisk greier jenta å relatere seg mer til det du snakker om. Du snakker da til følelsene hennes som skaper en mye bedre kommunikasjon i mellom dere. Det er ikke så rart at gutter ikke vet hvordan de skal snakke med jenter når de prøver å finne en logisk forklaring på dette. Vi vet alle at flørting skaper tiltrekning. Men hva er egentlig flørting? Flørting er en lek. Leken er basert på en ulogisk samtale.

 

 

Eksempel på en kjedelig logisk samtale:

 

Gutten:  Hvor kommer du fra?
Jenta:  Jeg kommer fra Oslo
Gutten:  Ja okei, hvor gammel er du?
Jenta:  Jeg er 25. Hva med deg?
Gutten:  Jeg er 27. Går du ut her ofte?
Jenta:  Tja, av og til. Hva med deg?
Gutten:  Ja noen ganger. Hvem er du sammen med her?
Jenta:  Jeg er sammen med to venninner.

Osv… Slik kan samtalen fortsette helt til den dør ut, og ingen vet hva de skal snakke om mere.

 

Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste.

Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte:

Gutten:  Hei, hvorfor smiler du så lurt?
Jenta:  Jeg!? (Jenta ser enda lurere på deg)
Gutten:  Ja`a, du gjør det (se henne med lurt blikk i øynene)
Jenta:  Hvem er du egentlig? : )
Gutten:  (ta frem hånden å hilse) Hva driver du med?
Jenta:  (jenta smiler) Jeg er sykepleier til vanlig da…
Gutten: Å, er du!? Så du elsker å ta vare på andre mennesker?
Jenta:  Ja, det gir meg mye.
Gutten:  Så bra! det gir meg også mye at d gir deg mye.. (smile lurt)  😉
Jenta:  ÅÅ, det gjør det ja (hun smiler ofte lurt her)
Gutten:  Men foruten og dulle med meg da, hva er det beste med jobben?

Dett er bare et av mange eksempler på hvordan en flørtende samtale kan se ut. Fokus på mye flørting, høy spenning, gode blikk, lure smil.  Beveg deg gjerne over på andre temaer som lidenskap, reiser, opplevelser og gennerelt positive temaer.

Den ulogisk samtalen er mye mer spennende i forhold til den andre. Det er da større sjanse for at den ulogiske samtalen kan utvikle seg videre. Nå som du vet at ulogiske samtaler er mer tiltrekkende og spennende er det bare å gå ut og praktisere. Trening gjør mester!

Av Espen Korsvik