Positiv selvsnakk øker selvtillit

Positiv selvsnakk øker selvtillit

Bli attraktiv for jenter med positiv selvsnakk

Vi har alle en indre stemme i liten eller større grad. Det er mange avgjørelser som skal tas i løpet av en dag, og spesielt skjer det mye i hodet når man er i en situasjon som føles utrygg.

Eksempel på selvsnakk mange gutter har ute på byen: ”Jeg vil gå bort til den dama der og snakke med henne, men jeg tør ikke. Hva om hun avviser meg og andre ser det? Uff, jeg kan ikke snakke med henne, hun kan såre egoet mitt. Jeg skulle ønske jeg kunne gå bort til hvem jeg ville, men det er tryggere å stå her med gutta.”

Det er klart man ikke akkurat blir uredd av å snakke slik med seg selv. Og hvis du imot all formodning går bort til e jente etter å ha hatt en slik dialog i hodet, er energien du viser utad veldig påvirket av denne negative samtalen, og hele kroppsspråket ditt vil lyse av redsel.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Så til løsningen:

Snakk positivt med deg selv. Enkelt og greit. Ta styring over din indre stemme. Er du dårlig med damer, ja, så forandrer du det. Skap et nytt bilde over at du faktisk er veldig dyktig med damer.

Du kan rett og slett tenke deg til god selvtillit.

Da klarer ikke hjernen å skille det du tenkte før og de nye positive tankene. Og det er selvfølgelig større sjanse for å bli akseptert og likt av jenta, om du tror på deg selv. Det vises på hele kroppspråket ditt, stemmen din, energien din, hvordan du snakker, hva du snakker om og hvor avslappet du er.

Her er noen eksempler på positiv selvsnakk du kan trene på:

– Jeg er alltid hyggelig og imøtekommende mot alle mennesker rundt meg i enhver situasjon.

– Jeg er utrolig flink til å flørte med jenter, og de liker det utrolig godt.

– Jenter digger meg fordi jeg har et rolig og avslappet kroppsspråk.

– Jenter kommer bort til meg uansett situasjon, fordi jeg utstråler god energi.

– Jeg har alltid tilgang på sexy jenter som har lyst på meg.

– Jenter prøver alltid å sjekke meg opp fordi jeg legger til rette for det.

– Jeg har alltid mange jenter rundt meg, fordi jeg trives godt med dem, og jenter liker å være rundt meg.

– Jeg har alltid interessante og flørtete samtaler med jenter, fordi det skaper spenning og tiltrekning mellom oss.

– Jeg føler meg bra i alle situasjoner, og det gjør at jeg alltid har god kontroll.

– Hver eneste dag står jeg opp tenker gode tanker om meg selv og om dagen jeg har foran meg.

– Jeg er lykkelig og føler at livet mitt er komplett.

Som du sikkert skjønner, vil det skape store forandringer i livet ditt, om du har slike positive dialoger med deg selv. Sier du disse tingene til deg selv, og trener tankesettet ditt, vil du automatisk forandre dine samtaler meg deg selv. Da vil du etter hvert tenke positive tanker om deg selv, selv uten å prøve. Trening gjør mester. Tenk deg det.

Av Espen Korsvik