Starte samtale med jenter

Starte samtale med jenter

Slik åpner du samtaler med jenter

Det første steget i en god interaksjon er åpneren av samtalen. De fleste velger å vente på perfekte omstendigheter, men hvis du ønsker å bli god i dette bør du mestre å spontant kunne starte samtale med jenter i alle situasjoner. Det finnes mange forskjellige måter å åpne på. La oss kikke på et par av de.

Situasjonsbasert åpner: Er det noe bemerkelsesverdig som skjer eller nettopp har skjedd i det øyeblikket du velger å åpne en interaksjon? Du kan bemerke en klesstil, noe uvanlig i omstendighetene rundt dere, spørre om faktaopplysning på noe som er i situasjonen du er i, eller en fyr som sjekker opp ei jente på andre siden av baren. «Hva synes du om kroppsspråket hans? Tror du de går hjem sammen?». Det spiller ingen rolle så lenge det er naturlig og får i gang en god samtale.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Dilemma: Spør den eller de du prøver å åpne om noe du oppriktig lurer på. For eksempel kan dere være to gutter som går bort til to jenter og spør om følgende. «Du kan velge mellom to gutter. Den ene er kjempe snill og omsorgsfull, men er elendig i senga. Den andre er en ufyselig drittsekk, men er helt rå i senga. Hvem velger du?». Uansett hva de velger bør du argumentere mot, så dere får en artig diskusjon.

Du kan også være direkte! For eksempel kan du gå bort og si «Hei. Du hadde så utrolig bra utstråling at jeg bare måtte snakke med deg».

Det viktigste du skal huske på er likevel dette; alt funker! Det handler ikke om hva du sier, men hvordan du sier det. Sjekkereplikker funker som regel dårlig da du utstråler at det du sier er innøvd og ikke kommer oppriktig fra deg. To gutter kan gå bort til samme jente og bruke nøyaktig de samme ordene, men få vidt forskjellige resultater. Hadde du spurt ei jente i ettertid «Hva var det første jeg spurte om i sted?» ville hun sannsynligvis ikke husket det. Det hun husker er de gode følelsene hun fikk. Det handler om subtil kommunikasjon.

Verbal kommunikasjon er det du sier. Subtil kommunikasjon er alt du kommuniserer mellom linjene. Øyekontakt, berøring, tonalitet og kroppsspråk er langt viktigere. Du går ikke bort til ei jente og legger frem logisk hvorfor hun bør bli med deg hjem. Du skal bare demonstrere at du er attraktiv.

Se for deg at du går bort til ei jente du ikke er så interessert i. Du vil automatisk senke skuldrene, snakke roligere og tenke mindre over hva du sier. Du vil automatisk kommunisere subtilt at du føler du fortjener henne. Problemet er at når du går bort til en ‘Perfect 10’ vil du i de fleste tilfeller bli nervøs. Du vil slite med å holde øyekontakt, ha usikkert kroppsspråk og tenke mer over hva du sier. Du vil ubevisst kommunisere at du har lavere verdi enn henne og hun vil få en ubevisst følelse av at du prøver å lure henne med på noe. Anta at du er attraktiv når du går bort til ei jente og det vil fungere som en selvoppfyllende profeti.

Så lenge du tror fullt og helt på deg selv kan du like gjerne bare si gå bort og si «Hei». Så lenge den subtile kommunikasjonen er god, vil dere få en god interaksjon. Anta at du er attraktiv, og du blir attraktiv.

Av Espen Korsvik

Legg igjen en kommentar