Gi jenta ditt telefonnummer

Gi jenta ditt telefonnummer

Gi vekk din kontaktinfo så tar jenta kontakt

Det er tiltrekkende for jenter når de ikke vet om de kan få deg, og at de dermed er den som ”jager”. Skill deg ut ved å snu om på rollene. La jentene få ditt telefonnummer, og ikke ta deres. Da kan de velge om og når de vil ta kontakt. Når du tør å risikere å ”miste” jenta, viser du at du har høy verdi, og dette er selve grunnpilaren i tiltrekning.  Men hvordan gjør du det i praksis?

Jeg skal forklare nærmere.  Hvis jeg prater med en jente, og samtalen holder på å bli litt kjedelig, eller kanskje aller helst når den er på topp, sier jeg: Det var hyggelig å hilse på deg, men jeg må komme meg videre og prate med flere..  (her spør de ofte etter mitt tlf.nr.).

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Eller hvis jeg skal til et annet utested: ”Det var hyggelig å prate med deg, men jeg skal videre til et annet utested. Bare send en melding hvis du har lyst til å komme…”

Mens andre ganger sier jeg: ”Hey, jeg må gå bort til kompisene mine, mulig vi skal ha noe afterparty eller noe. Ring hvis du har lyst til å bli med. ” (her spør de ofte etter tlf.nr.)

Det som er svært viktig er å ikke gi tlf.nummeret fordi du skal ha noe fra henne, men fordi du kan tilby jenta noe..

Det hender at jenter sier: ”Men jeg tar ikke tlf nummer fra andre gutter.”  Svar.” Jeg skjønner, men hør her, du har sikkert flere gutter som kontakter deg uten at du vil, eller får noe igjen for det. Jeg gir deg mitt nummer, så kan du kontakte meg hvis DU vil på dine primisser.”

Jeg gidder ikke å ha lange telefonsamtaler med jentene før jeg skal møte dem, og heller ikke å chatte med dem på facebook eller lignende. Det er her mange kompliserer og gjør det for vanskelig. Keep it short. Derfor, korte meldinger, og la dama få avtale å møte deg. Desto mer du blir kjent med dama, og dama med deg, jo mindre spenning ligger det i og faktisk møtes.

Tren på å være hyggelig og selvstendig. Jo mer selvstedig, morsom og hyggelig du er, desto mer vil hun ha deg!

Av Espen Korsvik

 

2 Responses

 1. -Advance- says:

  Hei Espen!

  Lurte på hva du hadde gjort i det tilfelle av at kvinnen du akuratt skal gå fra. Ikke spør deg om nr ditt. Bruker du den: Akkurat i det dere bryter øyekontakt så sier du feks: Å forresten. Har du et telefonnummer. Eller sjanser du på at hun kommer til å enten. Spørre med en gang. Eller “kommer etter” deg?

  Mvh Advance

 2. EspenK says:

  Hvis jeg bruker den: å forresten…. Da utstråler jeg det sannsyneligvis i forkant av interaksjonen også. Svaret er Nei.

  Du MÅ tørre og risikere henne, og IKKE være ute etter noe av henne.

  Dette er ikke en teknikk man gjør, det er noe man ER!

Comments are closed.