The Game

The Game

Sjekkeboken The Game

The Game er skrevet av den amerikanske forfatteren neil strauss. Det finnes snart ingen som ikke har lest eller vet noe om boken. Men funker det? Er det virkelig så enkelt at The Game kan gjør deg attraktiv? 

Neil Strauss skriver i boken the game om det hemmelige sjekkemiljøet, som tidligere bare hadde eksistert på internett. I The Game følger vi han gjennom forvandling fra å være en sjenert gutt, til å bli en attraktiv mann. Under kallenavnet «Style» blir han en del av «Project Hollywood» der han bor og lever sammen noen av verdens beste sjekkeartister. Som journalist og sjekker utforsker han forføringsmiljøet.  Boken the game er delt opp flere kapitler, nesten som en undervisningsbok, tar oss igjennom de ulike stegene for å bli en sjekkeartist. 

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

The Game

Mange er i den oppfatning at the game vil løse alle dameproblemer de har, at den er Bibelen innen sjekkekunst. Ved å lese the game, vil du kunne tiltrekke deg en hvilken som helst dame, uansett hvem du er. Oppfatningen hos mange jenter, er at boken gjør menn til manipulerende players, at den er ute etter å lære gutter til å lure jenter til sengs.

I virkeligheten, er the game en historie. Det er en utrolig spennende historie, men ikke den «magiske pillen» mange tror det er. The Game tar for seg utviklingen en mann går igjennom og hans måte å mestre det på. Når det kommer selvutvikling, er det viktig å tenke på at en bok ikke nødvendigvis kan endre hele livet ditt. The Game, kan gi inspirasjon og en bedre forståelse for hvordan tiltrekning fungere, men the game vil ikke gi deg den erfaringen du trenger for å mestre det på egenhånd. Det er noe som kommer med øving og trening.

Les den grunnleggende teorien:

I boka The Game, vil du finne teknikker for fremgangsmåte, men mindre om prinsippene bak. Lær deg noe om hvordan jenter tenker. Vær nysgjerrig, spør gjerne andre som er flinkere en deg med jenter om råd. Det finnes massevis av gode kilder for å skape tiltrekking, bedre kroppsspråk, klesstil på bloggen vår. Boken the game vil gi deg et innblikk noen av de viktigste og mest elementære prinsippene, som blant annet sosial verdi.

Praktiser:

Du kan lese deg opp på masse teori rundt sjekking og flørting, men du blir aldri god uten praksis/erfaring. Tenk på det, du kan lese om hvordan du sykler, men du blir aldri god hvis du ikke prøver. Sett av tid hver uke/måned for hvor mye du skal praktisere og hva du skal jobbe med. Det er bedre å prøve og feile, enn å ikke prøve i det hele tatt. Når du praktiserer, tenk gjennom hva du kunne ha gjort bedre/annerledes og ros deg selv for din fremgang.

Ta et kurs:

Ved å ta et kurs innen sjekking og flørting, møter du coacher som har vært igjen akkurat det samme som deg. Vi har brukt mange år av våre liv på gjøre det enklere lykkes med jenter. Du kan lese, prøve og feile selv, men ingen kan se seg selv utenifra. Med en coach i ryggen, har du noen som kjapt kan gjøre deg flinkere. Samtidig kan de hjelpe deg, på lik line med en personlig trener som hjelper deg til å strukturere deg for å kunne oppnå de resultatene du vil. Les mer om vårt nettbaserte sjekkekurs og vårt 3-dagers helgekurs i sjekking

Jobb strukturert:

For å bli god, er det alltid viktig å være disiplinert. Sett deg mål for hva du ønsker å ha ut av selvutviklingen. Hvor vil du være om en måned, halvår osv. Sett deg mål for hver gang du drar ut på noe sosialt, på byen eller andre arrangementer. Når du vet hva du vil ha, er det mye lettere å få det. Du vil sikkert også oppdage underveis at det du satt som mål i starten, kanskje ikke var helt det du ønsket. Vær derfor ikke redd for å endre på målene dine, vær ærlig. Hvor trykker skoen mest? Gjennom erfaring og klare mål kommer du mye lettere til å oppnå det du ønsker. Det finnes en løsning på alle utfordringer.

Av Espen Korsvik

 

One Response

  1. […] du er  ny i «gamet» og ikke har så god selvtillit må du regne med at du blir testet endel i starten. Jo mer […]

Legg igjen en kommentar