Tiltrekk deg de jente du ønsker

Tiltrekk deg de jente du ønsker

Dette gjør deg til en tiltrekkende person

Tiltrekning – hvordan være en tiltrekkende person? Hvordan ser du på deg selv? Dette er kanskje det viktigste elementet for å bli den du vil. I dette innlegget vil jeg føre dere inn til kjernen av hva tiltrekning er. Jeg vil forklare hva slags verdier tiltrekning er bygd opp av, og hvordan man må jobbe med seg selv for å bli den du vil være – en tiltrekkende person.

I et samfunn der mange er opplært til å ha et negativt selvbilde, er det viktig å vite at det går an å snu dette. Det krever jobb og fokus, men er slett ikke så vanskelig som man skulle tro.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

 

Tiltrekning er fornemmelsen av å ville ha noe

Grunnen til at man vil ha noe, er følelsen av at man er usikker på om man faktisk kan få det. Det å ha lyst på noe, er altså på grunn av at man ikke har kontroll over det og ikke eier situasjonen 100 %

For å eksemplifisere dette, kan vi tenke oss en situasjon der en jente føler at hun har kontroll over hva gutten gjør og ønsker. Hvis gutten ikke står for det han sier og mener, kommer jenta i en situasjon der hun har overtaket noe som ikke skaper tiltrekning. Hun ”eier” han. Dette fører til at all tiltrekning fra jentas side forsvinner. Hun vil ha det hun ikke om hun kan få.

Hvis man er redd for å miste jenta man snakker med, handler man irrasjonelt. Man handler på hennes premisser – i stedet for å tenke ”hva vil jeg egentlig?”  Hvis du er villig til å ofre alt du har bygget opp, og du er villig til å tørre å gå i fra jenta, beviser du både overfor jenta og deg selv at du er en selvstendig person.

Les også Dette gjør du galt på date

 

Hvis du går ut på byen kun for å finne jenter, vil dette kunne hindre deg i å skape tiltrekning og være den attraktive personen du vil være. Du vil miste utstrålingen som selvstendig, og det er nettopp denne utstrålingen som er attraktiv for jenter. Det er lett å gjennomskue at du har et behov, og dette plasserer deg raskt i feil kategori. Fokus bør ligge på å gå ut for å være sosial. Prat med folk, utfordre deg selv til å ha spennende samtaler med mennesker, også jenter som du ikke er interessert i. Når jenter ser at du omgås andre mennesker, fungerer dette som en sosial bekreftelse på at du er attraktiv – og du skaper tiltrekning hos henne.

Når du går på byen bare for å ha det gøy, utstråler du mer positiv energi skaper det stor tiltrekning i seg selv.
 
 

Av Espen Korsvik

 

6 Responses

 1. EGstar says:

  veldig bra post!

 2. EspenK says:

  Tusen takk for det!

 3. wtf says:

  Veldig, veldig bra! Også bra skrevet

 4. Don Juan says:

  woow, ikke bare dette innlegget mn alt du skriver e jo amazing, du er en kunstner espen..

 5. EspenK says:

  Tusen takk for det Don!

 6. […] Om man er dårlig får man ta det som voksenopplæring med en du er tiltrukket av og som du kan eksperimentere med, sier hun.    god til å […]

Leave a Reply