Tiltrekke seg jenter

Tiltrekke seg jenter

Vi lærer deg hvordan du tiltrekker deg jenter

Forestill deg følelsen av at du kan tiltrekke deg de damene du ønsker, uavhengig av hvilke situasjoner du er i… Uansett om det er på bussen, flyet, butikken, selskap, date eller utesteder. Alle stedene er gode arenaer for å bli kjent med nye jenter, og steder der du kan skape forelskelse og tiltrekning.

Jeg vil du også skal føle litt på hvordan det hadde vært å bli møtt av nysgjerrighet og beundring uansett hva du sier. Å få tilbakemeldinger fra jenter om at de ønsker å ha deg der, at de legger opp til flørtende kommunikasjon, tar på deg, ser på deg med det beste flørteblikket de har og at de kommer deg i forkjøpet når det gjelder kyssing, nachspiel eller sex.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Det jeg har beskrevet her er en livsstil kun noen få menn har hele tiden. Så hva er det mennene, som kan velge og vrake blant de mest attraktive jentene, gjør?

Jeg skal forklare. De er utrolig flinke til å sende riktige signaler til jenter. De har ofte en humoristisk vinkling på alle temaer, de tar seg selv lite høytidelig, de ser på seg selv som en mann jenter blir tiltrukket av, de har et avslappet kroppsspråk, de er flinke til å lytte og de er gjerne litt drøye. De vet hele tiden hvordan de skal ta samtalen et steg videre, og de ser muligheter i alle situasjoner.

Er dette noe for deg?

Det er en del misforståelser der ute om at man må manipulere eller være drittsekk for å få de attraktive jentene. Dette er veldig feil. Men det er ikke uten grunn at de attraktive guttene ofte har fått drittsekkstempelet på seg. Jeg skal nevne noen.

1. Misunnelse – Misunnelse medfører ofte negativt prat om personen noen er misunnelige på, for å ”rettferdiggjøre” at de selv ikke er i den situasjonen.

2. Badboys – Noen gutter er faktisk drittsekker og veldig attraktive for det motsatte kjønn. Hvorfor det? Fordi en såkalt badboy har en del attraktive trekk ved seg, som f.eks. at han ikke bryr seg om hva andre tenker om ham, han har stor evne til å takle sosialt press, han er laidback, og stresser ikke med å skape resultater, han tør å gå for det han vil ha og bryr seg ikke om en avvisning, han er selvsentrert og lever i sin sterke tro på at hele verden handler om han selv. Problemet med en slik person er at han tar en del valg som har negative konsekvenser for andre rundt ham, fordi han har lite eller ingen empati.

Heldigvis trenger du ikke være denne badboyen for å være attraktiv.

Jeg har gjennom de siste 6 årene lært hundrevis av menn ferdighetene som gjør en mann attraktiv. Flere ganger i uken får vi tilsendt suksesshistorier fra menn i alle aldre som har gått kurs med oss. Dette er noe som varmer MYE! Jeg har selv lært disse ferdighetene som har snudd mitt liv og andres liv på hodet. Dette er ferdigheter som alle menn ønsker å kunne mestre. Mange kompenserer med høy lønn, dyre biler og en veltrent kropp for å være attraktiv. Men det å være attraktiv handler verken om hvor mye penger du har, utseende, rikdom eller berømmelse. Det handler om din evne til å skape følelser i jentene rundt deg. Nå er resten opp til deg.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply