Sjekke på tinder

Sjekke på tinder

Slik sjekker du jenter på tinder

Tinder er en app som er skreddersydd for sjekking. Du lager din egen profil med bilde, albumbilder og en liten kort tekst om deg selv. Når det er gjort er det bare å sveipe i vei.

Du sveiper til venstre hvis hun ikke er interessant, og til høyre hvis du liker henne. Viser de interesse tilbake kommer dere i kontakt og kan snakke sammen på tinder.

Det geniale med dette er at begge har da likt hverandres tinder profil og det er da et godt utgangspunkt for at flørtingen kan starte. I den virkelige verden er terskelen for å vise interesse til hverandre så høy at det veldig ofte ikke skjer noe. Ingen tar initiativ selv om begge liker hverandre. Dette er fordi man ofte er redde for å feile.

Ok, dere begge har likt hverandre og kan kommunisere, hva gjør du videre da?

En pen jente får mange matcher med gutter inne på tinder, og siler raskt ut hvem hun gidder å prate med og ikke. Så ikke gjør deg selv til den standard kjedelige sjekkeren.

blog_slider_01

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Typisk kjedelig og dårlige åpninger på tinder:

– Hei søta, du er deilig

– Hvem er du?

– vi matchet, har aldri matchet ei så vakker jente som deg før på tinder

– Du var pen, så bra vi du likte meg også

Osv… dette får de høre hele tiden, og du skiller deg ikke ut.

Det beste du kan gjøre er å bli sett på som en hyggelig fyr, som IKKE prøver å sjekke henne opp. Det kommer du mye lengre med.

Prøv heller dette:tinder

– Hei, du virker som ei hyggelig å oppegående jente… Hva er din beste egenskap?

– Hei, du virker som ei veldig sosial jente jeg kunne tenke meg å ha i mitt nettverk…

– Hei! Jeg gidder ikke sånn standard klisjeaktige sjekkelinjer her på tinder… Hvordan er den beste måten å bli kjent på mener du?

– Ok, dette er temmelig rett på sak, vi begge liker hverandre… La oss gifte oss med en gang! 🙂 ( Dette er selvfølgelig ironisk ment )

Jeg regner med du ser den store forskjellen på den gale og riktige måten å starte tinder samtalen på.

Gå etter personlighet og ikke hennes utseende

De fleste gutter går utelukkende etter utseende, og det som da skjer er at du blir satt i den lange rekken av menn som uinteressante. Greit nokk hun er veldig pen, men ha fokus på å bli kjent med henne. Det som trigger henne er at du er en oppegående person som ikke er desperat. Jenter tiltrekkes av de guttene som er selvstendige, sosialt oppegående og har selvrespekt nok til å ikke være for pågående.

Men hvis du derimot komplimenterer henne for utseende for tidlig blir du han desperate fyren som jenta ikke orker å ha hengende på seg som en klegg. Derfor holder jentene tilbake hvis du viser for mye interesse. Du skal selvfølgelig være hyggelig, men husk å vise tydelig selvstendighet, humor og at du gir litt faen. Da kommer du forbi skjoldet hennes, å hun blir interessert.

Viktigheten av et godt profilbilde:

Profilbildet på tinder er utrolig viktig for at du skal få mange matcher. Så glem de kleine selfiebildene i kjellerstua med brun å kjedelig tapet i bakgrunnen. Ta et bilde som viser fra din beste side. Både bakgrunn og din utstråling i ansiktet. Du kan gjerne flørte litt med blikket, men pass også på at du ikke overdriver.

Jeg har gjennom 13 år lært tusenvis av menn hvordan de sjekker å tiltrekker seg jenter. Kursingen går ut på riktig kroppsspråk, utstrålingen, karisma og hvordan du kommuniserer med jenta. Du kan lese mer om det her…

Av Espen Korsvik