Unngå dette på første date

Unngå dette på første date

Ikke gjør dette på første date

Unngå dette på første date. Her under er en liten checkliste over hva du burde unngå:

– Ikke legg masse fremdriftsplaner første gang dere møtes. Noen blir veldig betatt på første date og snakker om barn og giftemål på første date. Dette vil trolig skremme den andre personen. Det kan være lurt å holde tilbake litt informasjon, dette gjør det mer spennende, for gløm for all del ikke glem glimtet i øynene og flørtingen.

– Ikke snakk for mye om deg selv. Du vil ofte bli oppfattet som selvsentrert, og/eller usikker.

– Du trenger ikke fremstille deg selv ekstra positivt. Jo mer ekte du er, desto mer vil daten like deg. Negative egenskaper kan faktisk bli satt mer pris på en positive egenskaper. Grunnen er det faktum at du faktisk er ærlig blir satt utrolig pris på, og du viser at du er ekte.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

– Du trenger ikke ha like interesser som daten din. Jo mer forskjellige interesser dere har, desto mer har dere og snakke om og kanskje lære av hverandre. Noen verdier som kan være veldig positivt hvis dere har til felles er for eksempel, menneskesyn, selvtillit, energi rundt andre mennesker, syn på verden og på livet, kvalitetstid. 

Unngå dette på første date

– Unngå dyre middager på de første datene. Det er ikke viktig, og daten din blir ikke mer interessert i deg hvis du bruker mye penger og lager store tilstellinger. Det kan ofte virke mot sin hensikt. Grunnen er at du setter lysten veldig høyt og det er umulig å leve opp til i lengden. Du ønsker vel heller ikke være han/hun som blir likt fordi du har penger? Husk, tiltrekning handler om kommunikasjon og det fysiske.

– Ikke drikk for mye alkohol. Litt kan være greit for og dempe de verste nervene. Målet burde selvfølgelig være og kunne være like komfortabel uten som med alkohol.

– Ikke nevn tidligere kjærester på første date. Det kan fort bli kleint.

– Unngå å åpne deg for mye. Tiltrekning handler om mystikk. Ha fokus på lek og moro fremfor stemningsdempende temaer som politikk, krig, sykdom og økonomi. Dette er temaer som kan snakkes omnår dere har blitt bedre kjent.

Av Espen Korsvik