Vi lærer deg hvordan du blir ekstremt attraktiv!

Vi lærer deg hvordan du blir ekstremt attraktiv!

Bli attraktiv for jenter

Se for deg dette

Du kommer inn på et utested med en følelse av å være ekstremt sexy, du føler deg som en konge.Du snakker med en jente og hun fniser av alt du sier, stiller deg spørsmål, tar på deg, ser på leppene dine! Så dulter en finger deg i skulderen. En annen dame smiler og spør hvor du kjøpte skjorten din. Så spør hun hva du heter. Ved baren får du øyenkontakt med en søt blondine, hun smiler og kikker ned. Du forlater de to andre damene og sier “Hei” til blondina som lyser opp i et smil. Du flørter litt og gir henne en klem før du tar henne med deg et annet sted i lokalet. Du stiller deg inntil en vegg og to minutter senere kysser dere. Du avbryter kysset. Hun prøver å kysse deg igjen, men du gir kinnet til og sier ikke her. Hun puster tungt og sier: jeg liker deg og du bare VET at hun er din i kveld!

 

 

 

 

 

 

 

– Følt deg usikker og utilpass
– Gått tom for ting å si, som igjen fører til en pinlig stillhet
– Følt deg underlegen
– At du ikke har nok å by på
– At det ikke holder å være seg selv
– At du prøver å imponere uten hell
– At andre gutter stikker av med henne
– At du havner i den kjipe vennesonen
– At du ikke vet hva du skal gjøre dersom hun viser interesse
– At hun ikke er tiltrukket av deg fordi du er for snill
– Gjort de samme feilene gang etter gang, og forventet et annet resultat

Slik kan vi holde på en liten evighet.

 

Hvis du føler deg truffet på flere av disse punktene har jeg en god nyhet til deg. Vi har også opplevd det samme. MANGE ganger. Vi gikk rundt i flere år og trodde at vi aldri kom til å møte den rette, at vi aldri kom til å ha muligheten til å være sammen med en dame vi faktisk virkelig var tiltrukket av. Vi har vært nervøse og klønete rundt damer, vi har vært ekstremt usikre. Men vi gjorde noe med det. Det kan du gjøre også. For ærlig talt er du ikke lei av å ha det sånn? Er du ikke lei av å se på guttene med draget og tenke: faen, jeg skulle ønske damene hang rundt meg og ikke han. Eller tenker du kanskje at en dag finner jeg den rette som liker meg for den usikre og needy fyren jeg er? Eller en dag finner jeg en jente jeg kan ta til takke med? Hvis det er en tanke du trives med, hvis du liker å leve i fremtiden og håpet istedenfor å gjøre det som trengs for å ha det gøy med en jente du digger akkurat nå, trenger du ikke lese videre. Det er ikke sikkert du er motivert nok til å virkelig gjøre det som trengs, de fleste har blitt spist opp av sin egen frykt. I en begravelse foretrekker de fleste mennesker å heller ligge i kista enn å holde minnetalen, det er forsket på, de fleste er mer redd for å snakke i forsamlinger enn å dø!! Vi var de menneskene. Det er lov å være redd, men mer respekt til de menneskene som utfordrer sin frykt.

 

 

 

Å tiltrekke seg jenter kan tilsynelatende virke som det kun er forunt de mennene som har mye penger, en kul jobb eller er kjekke og veltrente. Jada, disse tingene er absolutt en fordel. Men langt ifra nødvendig. Tro meg når jeg sier det. Ok, ikke tro meg enda, la meg forklare det. Hvis du tenker over det, hva har de guttene som har alt gående for seg i livet til felles? Alle de guttene som har draget på damene har en ting til felles; de har troen på seg selv! Selvsikkerhet. Og det har de som regel hatt i en stor del av livet sitt. De debuterte gjerne tidlig og siden de var pene eller rike var folk vennlige mot dem, som igjen ga dem positive erfaringer, de liker derfor å være sosiale, som har ført til en høy sosial intelligens som igjen er veldig attraktivt. En positiv spiral har eksistert i store deler av livet deres. Selvsikkerheten manifesterer seg i holdningene deres, i kroppsspråket, i måten de snakker på, i måten de behandler andre mennesker på osv. Det er ikke pengene, utseende eller jobben deres damene faller pladask for. Spør en hvilken som helst dame om hva hun liker ved en gutt og hun svarer oftest: Selvtillit. Ja, det er SELVSIKKERHETEN og alt det bringer med seg. De er seg selv. De tør å være seg selv. De er utrolig komfortable i sitt eget skinn. Tror du meg nå? Hva om jeg begynner å vise deg en haug av mindre pene (for å si det mildt) og blakke playere? Jeg kan ikke det, det hadde vært ufint, men tro meg, det finnes mange av dem. En haug av de internasjonale guruene faller i den kategorien. La meg si en ting. Å tiltrekke seg jenter er en ferdighet. Ikke noe mer. Det er noe du kan lære. Du kan lære deg å være sjarmerende, morsom, sosialt oppegående, selvsikker og tiltrekkende. VI kan lære deg det. Det er ikke engang vanskelig, det er LETT.

Du må igjennom en prosess, men likefullt, dette mener vi; det er lett! Mange gutter utvikler en form for bitterhet i forhold til jenter, fordi de føler seg hjelpeløse og de skammer seg over å ikke få utløp for seksualiteten sin. De opplever kanskje å bli ydmyket en gang eller to, så de slutter etterhvert å ta initiativ. Man kan sette seg inn i disse reglene og ha det gøy med dem, man kan ha det veldig gøy med dem, Man kan faktisk lære seg verktøyene for å skape tiltrekning!!! Endelig er seksualitet og sjekking en kilde til glede og mestring og man setter selv rammen for de forholdene man vil ha enten det er en kjæreste eller en elsker. Når du leser på denne hjemmesiden er du sannsynligvis kommet til et punkt i livet ditt hvor du har du tatt et valg. Du har lest litt, du har begynt å innse att reglene finnes og du er i gang med å lære deg dem.

 

Det er bare ett lite problem?

Det finnes nok av bøker og gratis materiale på internett som kan gjøre deg til en fantastisk sjekker. Problemet er ganske enkelt at mange ikke tør å gjøre noe med det. Det er gøy å lese om det, men å faktisk prøve det ut blir for skummelt. Skrittet inn i den nye virkeligheten blir for stort å ta alene. I tillegg kan man gjøre den samme feilen om og om igjen uten å vite hva man gjør feil, det kalles blind spots, og vi har dem alle sammen i varierende grad. Nettopp derfor trener vi dere opp med teori og rollespill, vi arrangerer kvelder ute på byen, hvor vi viser i detalj hvordan dette skal gjøres, og forteller deg nøyaktig hva du kan gjøre bedre. Okay, så vi har knekt koden og valget er ditt? Fortsetter du å gjøre det du alltid har gjort vil du, ja du gjettet riktig; fortsette å få det du alltid har fått.

 

Du lærer blant annet:

– Hvordan skape tiltrekning! Alle våre favoritteknikker og strategier for å bygge tiltrekning hos en hvilken som helst dame.

– Den magiske og ekstremt enkle og effektive 80-20 regelen (nærmeste magic pill du kommer)

– Kvinnepsykologi og hvordan jenter tenker. Noe av dette vil sjokkere og fascinere deg.

– Få bedre selvtillit ved å lære deg å håndtere situasjonen når du blir avvist (du lærer deg å avdramatisere og gjøre det gøy
å sjekke damer selv de gangene ikke alt går din vei)

– Hvordan bruke dine egne interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp damer ved å snakke om hva
som helst. Fisking, Poker, Dataspill, you name it. Bruk dine egne sære interesser og gjør det til en attraktiv greie.

– Hvordan du aldri mer går tom for ting å si?

– Hvordan du skaper seksuell spenning med øynene og smilet.

– Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn.

– Hvordan bruke sosialdynamikk og fordommer til din fordel. Ved å være en mann som forstår disse
grensene kan du gå totalt under radaren. Hint: Tenk deg Neo i The Matrix når han oppdager at han er The One

– Hvordan håndtere andre menn som konkurrerer med deg om jentene. Dette er så enkelt at hadde du visst hvordan ville du ledd.
Med disse teknikkene kan du enkelt bli midtpunktet i en hvilken som helst vennegjeng.

– Seksuell eskalering, når og hvordan gå for kysset, hvordan introdusere sex, hvordan få interaksjonen til å hele tiden gå et lite skritt videre.

– Lær deg å snu rollene og bruke hennes eget sosiale spill til din fordel, så hun føler det er hun som sjekker deg.

– Tørre å være seg selv. Hva mener jenter når de sier vær deg selv? Dette er helt essensielt for et vellykket sosialt liv.

– SMS- og telefongame. Hvordan lykkes du etter at du har fått eller gitt bort telefonnummeret?

– Klær og mote. Gjør det enkelt for deg selv!

– Investeringsteori. Lær å få jenta til investere så mye i deg at hun ikke vil miste deg.

– Hva du gjør når jenta tester deg.

– Lær hvordan du bruker øynene, kroppsspråk og stemmen din riktig.

 

Hva kan du forvente av kurset?

Vårt innholdsrike 3-dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi trener sammen for å skape de resultatene du ønsker.  Når vi er ute på byen, skal vi ha det gøy. Når vi har det gøy legger vi til rette for stor utvikling. Hos oss kan du forvente 100% diskresjon og vi blir sett på som en kompisgjeng når vi er ute på byen. Vi spesialtilpasser undervisningen for ditt nivå, slik at du får maksimalt ut av kurset. Dette er ikke bare et sjekkekurs. Du vil lære hvordan du bygger selvtillit, stort sosialt nettverk og skaper ekte relasjoner. Dette er noe du kommer til å få nytte av resten av livet. Vi har undervist hundrevis av gutter i hvordan de mestrer sjekkekunsten. Med over 10 års erfaring har vi satt de beste og enkleste metodene i system til et komplett helgekurs, der du lærer alt du trenger for å skape store resultater. Vi er stolte av at absolutt alle kursdeltakere som har deltatt på kurs hos oss har vært svært fornøyde!

 

Les tilbakemelding fra tidligere kursdeltagere her

 

Praktisk Informasjon

 

Investering for vårt 3-dagers helgekurs er kr 6500,-  

Maks 4 deltagere pr. kurs. Se nederst på siden eller forsiden for oversikt om hvor og når neste kurs er.

Ring oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Ta avgjørelsen som vil forandre livet ditt nå! Meld deg på her:

[contact-form-7 id=”4088″ title=”Kontaktboks sjekkekurs”]

 

Når du har meldt deg på vil du få en faktura tilsendt på mail og informasjon om tid og oppmøtested.
Vi har mange elever som kommer fra rundt om i hele landet. Vi kan anbefale dette hotellet.