Visualiser deg til sukess

Visualiser deg til sukess

Visualisering er et sterkt mentalt verktøy som virker

Den største grunnen til at du ikke har suksess med damer på byen, er fordi du har minner og bilder i hodet fra tidligere

kvelder som har gått galt. Avvisninger og nedverdigende situasjoner som har lagt seg i bakhodet og blitt til frykt. Om du tenker at det går galt, skaper du en selvoppfyllende profeti som er vanskelig å slåss mot.

Visualisering er noe vi automatisk gjøre hele tiden, men det trenger ikke å få et negativt utfall. Her kan du ta styring over dine tanker.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Hadde det ikke vært bra om du automatisk visualiserte positive utfall? Da gjør du den selvoppfyllende profetien til en wingman i stedet for en fiende.

Gjør som toppidrettsutøverne. De visualiserer at de gjør et perfekt løp, vinner over sin største konkurrent, og står til slutt øverst på pallen.

Slik gjør du det: Før du går ut på byen, setter du deg ned i en komfortabel stilling og slapper helt av. Se for deg alt som kommer til å gå strålende denne kvelden.
 

– Du går ut med mye energi i kroppen og har fullstendig ro.

– Du ser at mange prøver å få din oppmerksomhet og vil prate med deg.

– Du ser for deg at du kommer i kontakt med de søteste jentene på utestedet og at de blir forelsket i deg umiddelbart.

– Du kysser de mest attraktive jentene på utestedet.

Bruk sansene dine for å skape bildene så ekte og detaljertsom mulig, da greier ikke hode og skille mellom bildene og virkeligheten. Lukt, farger og lyder.

Dette er bare et eksempel på hva du kan visualisere. Lag dine egne bilder av hvordan du ønsker å ha det på byen. Når du trener på dette vil det bli en større del av deg, og med trening vil din virkelighet gradvis bli slik. Dine omgivelser er basert på dine tanker.

Av Espen Korsvik