Wimeet

Wimeet

Lykkes på appen Wimeet!

Wimeet er en ny date-app som tar opp konkurransen med Tinder og Happn. Det er spesielt én ting som skiller denne appen fra de andre, og det er at du her ikke kan chatte med andre. Wimeet er laget med tanke på at du fortest mulig skal møte personen du er interessert i, i virkeligheten.  

Gjennom Wimeet blar du deg gjennom bilder på samme måte som på Tinder og Happn, og du liker og disliker bilder. Når du finner en du liker, sveiper du til høyre, og gjør den andre det samme med deg, kan dere møtes. Kanskje dette ikke er et dumt konsept, da mange ødelegger for seg selv under chattingen i forkant.  

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

I Wimeet-appen er det lagt inn mange kaféer, restauranter, barer og friluftsaktiviteter dere kan avtale å møtes på. Du velger først tema, og deretter kan du lete etter en match. Når du får en match med en annen person har dere 15 minutter på dere til å lage en avtale.

wimeet

I appen kan du beskrive deg selv gjennom tre ikoner. Her får du vist hva dine interesser er, samt at du kan legge inn 5 bilder av deg selv. Mine tips angående profilbilder, er at du har med et bra profilbilde hvor du ser bra ut, og som er av god kvalitet.

De resterende albumbildene på Wimeet anbefaler jeg at du bruker til å vise dine interesser, for eksempel at du er sosial med venner, at du er på reise osv. Velg noe som beskriver deg godt som person. Men husk, velg bilder av god kvalitet, der du tar deg godt ut.

Etter at du har fått en match på Wimeet velger du når det passer for deg å møte de/den du ønsker. Velg dag, klokkeslett og lokasjon.

Ps. Hvis du ønsker å lere mer om sjekkeprosessen kan du bla deg rundt på denne siden. Vi har hundrevis av artikler om sjekking, tiltrekning og kurs i sjekking og selvtillit. Dating Adventure er en kunnskapsbase for generell selvutvikling når det kommer til medmenneskelige relasjon.

Lykke til med datingen!

Av Espen Korsvik

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.

kjent fra:

mida 4

Legg igjen en kommentar